top of page

Допомога з Великої Британії – медичним закладам України

14 серп. 2024 р.

12-13 серпня 2024 за запитом БФ «Фонд освітніх ініціатив» компанія BIMEX Ukraine долучилася до проєкту передачі гуманітарної допомоги від Yorkshire Aid Convoy (Велика Британія) медичним закладам України.

Зокрема до госпіталів Києва, КНП «Київська міська лікарня 12» та НДСЛ «Охматдит» від благодійної ініціативи Yorkshire Aid Convoy цього разу були передані операційні столи, функціональні ліжка, обладнання для маломобільних пацієнтів, засоби гігієни, медичні інструменти та багато іншого.


«Ця допомога стала вже восьмим гуманітарним конвоєм з Йоркширу та другим проєктом протягом 2024 року, до якого були залучені команди БФ «Фонд освітніх ініціатив» та компанії «Бімекс Україна». І ми і надалі маємо на меті підтримувати цю взаємодію», - розповідає провідний менеджер Bimex Ukraine Олександр Сущик.


Нагадаємо, що допомога медичним закладам України є частиною Стратегії корпоративної соціальної відповідальності нашої компанії, спрямованої на досягнення Цілей сталого розвитку ООН:


  • Ціль 3. Міцне здоров'я і благополуччя

  • Ціль 9. Промисловість, інновації та інфраструктура

  • Ціль 11. Сталий розвиток міст і громад


Дякуємо нашим міжнародним та національним благодійним партнерам за запрошення провідних ІТ-компаній України до участі в важливих соціальних проєктах.

bottom of page